Închirieri auto Fălticeni

Gura Humorului, Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Aeroportul Suceava

Rent a car Fălticeni la prețuri accesibile

Compania noastră are plăcerea de a vă pune la dispoziție autoturisme de închiriat în Fălticeni într-o gamă largă, cu diverse mărci și modele noi. Când apelați la serviciile noastre de închirieri auto, puteți alege automobile de calitate superioară. Fiecare autovehicul se închiriază pe o perioadă de minim 24h. Pentru mașinile închiriate și predate în Gura Humorului nu se percep costuri suplimentare.

În cazul închirierii pentru minim 10 zile + predare mașină în Suceava, Aeroport Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni nu se percepe nicio taxă suplimentară, singura condiție fiind aducerea persoanei care închiriază mașina înapoi la Gura Humorului. La fel si la predare, se va prelua persoana responsabilă din Gura Humorului și apoi se va merge în locul dorit de client.

Pentru închirierea și/sau predarea mașinii în altă localitate decât cele menționate, se va calcula un cost suplimentar în funcție de distanță.

Mașinile închiriate nu pot fi folosite pentru deplasări în afara României!

0745 846 324

0748 765 081

Închirieri auto Gura Humorului | Închirieri auto Suceava | Închirieri auto Fălticeni | Închirieri auto Câmpulung Moldovenesc | Închirieri auto Rădăuți | Închirieri auto Aeroport Suceava