• 0745 846 324
  • 0748 765 081
  • contact@rentacargh.ro

Inchirieri auto la stardade europene

Zilnic facem tot posibilul pentru a ne înbunătăţi şi extinde serviciile ce le prestăm, iar acestea sunt doar o parte din motivele pentru care ar trebui să ne alegeţi:

Operatiune de Inchiriere Rapida

Cu PFA Finis Dorin Rent a Car primiti/predati masina in cel mai scurt timp, deoarece am simplificat la maxim formalitatile.

Modele Noi

In parcul nostru auto consistent veti descoperi diverse marci de masini, modele noi care nu au fost utilizate in serviciul de car rent mai mult de un an.

Accesorii diverse

Pentru clientii care doresc si mai multe, va punem la dispozitie diverse accesorii menite sa va faca calatoria mai sigura si mai placuta: aparat GPS, scaun de copil pentru cupluri cu micuti.

Servicii de Rent a Car Ieftine

Practicam tarife minimale care incep de la 10 Euro/zi. Stim ca bugetul Dvs trebuie alocat mai multor resurse, de aceea avem grija de el prin preturi mici.

Fara Limita de Km

Daca optati sa inchiriati un autoturism pentru o perioada de la 2 zile in sus, puteti conduce fara limita de km.

 

Service la zi

Maşinile noastre sunt întreţinute şi au service-ul făcut la zi, precum şi inspecţiile tehnice periodice, în vederea asigurării siguranţei dvs.

Beneficiati de Reduceri

Diferite discounturi care pot ajunge si pana la 20%. Oferim discounturi pentru inchirieri pe perioade mai indelungate, in speranta ca veti deveni clientul nostru fidel.

Serviciu disponibil Non Stop

Puteti face o rezervare chiar aici pe website, sau ne puteti gasi NON STOP la numarul de telefon +4 0745 846 324 sau +4 0748 765 081

Predare la adresa clientului

Cui nu-i place comoditatea? Desigur veti aprecia faptul ca va predam/preluam masinile la adresa indicata de dvs. Fara costuri suplimentare

© 2015 Rent a Car Gura Humorului | Inchirieri Auto Gura Humorului