• 0745 846 324
  • 0748 765 081
  • contact@rentacargh.ro
Ce trebuie să ştiţi înainte să închiriaţi o maşină !
  • 1673
  • 0

Ce trebuie să ştiţi înainte să închiriaţi o maşină !

Daca este prima oara cand va pregatiti sa incheiati un contract cu o agentie de inchirieri auto, sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti pentru o experienta mai placuta si un cost mai scazut. Haideti sa vedem despre ce este vorba:

Masina aleasa ar trebui sa aibe toate documentele de trebuinta
Dupa ca v-ati asigurat ca aveti toate documentele necesare, si masina aleasa ar trebui sa aibe toate documentele de trebuinta. Acestea includ: documente de service, asigurare Casco, etc. Scopul acestor acte este sa garanteze ca automobilul preluat este legal in toate aspectele. Luati in considerare daca este vreun document care mentioneaza vreo forma de compensare in caz de stricaciuni pe care sa o ofere compania.

Trebuie sa va alimentati masina singur/a?
Este important sa intrebati despre optiunile de alimentare si re-alimentare a automobilului, mai ales ca sunt companii de rent a car care aleg sa ofere masinile cu rezervorul plin, si le asteapta returnate in aceeasi maniera.

Aveti toate documentele necesare pentru calatorie asupra dvs?
Permisul de conducere este obligatoriu, la fel si cartea de identitate pentru diverse controale rutiere. Verificati perioada de validitate a permisului – nu v-ati dori ca acesta sa expire tocmai cand sunteti pe drumuri, departe de casa, facand astfel imposibila, din punct de vedere legal, conducerea masinii.

Luati in considerare diversele cheltuieli care vin odata cu autovehiculul inchiriat
Sunt cumva ceva taxe pentru predarea autoturismului la adresa dorita? Diferite agentii de inchirieri auto au diverse feluri de a-si impresiona clientii, astfel ca unele ofera acest serviciu in mod gratuit. E bine sa stiti pentru ce anume scoateti bani din buzunar.

Intrebati despre conditiile de plata oferite de firma
Pe piata exista firme de inchirieri masini care nu accepta plata cu bani gheata, si in acest caz cardul de credit nu este doar folositor, ci obligatoriu.

Cerinte pe care masina aleasa ar trebui sa le indeplineasca
In mod sigur aveti diverse cerinte pe care masina aleasa ar trebui sa le indeplineasca. De exemplu, automobilul are suficient spatiu pentru bagaje, sau ofera confortul necesar pentru un sofat indelungat, precum suport lombar si pentru gat?

Nu e bine sa luati decizii grabite, fara sa considerati si alternativele
Sunt ocazii cand companiile ofera discounturi clientilor in functie de locul de unde vin. Daca aveti noroc, puteti obtine reduceri folositoare in acest mod. De asemenea, e evident ca nu toate firmele de rent a car vor avea acelasi preturi – incercati sa gasiti o companie atat ieftina, cat si de incredere.

Numarul maxim de soferi care pot conduce masina
Pe piata exista companii care stipuleaza in contract numarul maxim de soferi care pot conduce masina. Daca nu sunteti singura persoana care va conduce, e bine sa va informati din timp asupra acestui aspect si sa clarificati situatia.

Datele de contact ale companiei de inchirieri auto
Asigurati-va ca aveti detaliile de contact ale companiei de inchirieri auto inainte sa plecati la drum. Acestea vor fi de folos in caz ca apar diverse urgente.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

CATEGORIES

ARCHIVES

© 2015 Rent a Car Gura Humorului | Inchirieri Auto Gura Humorului